29 Ağustos 2009 Cumartesi

Tercan Berk Hakman Resimleri ve Hayatı

Berk Hakman Resimleri

 
 
Liseden mezun olmasının ardından, Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etti. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girdi. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşti. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Kendisi de, bas, klavye, piyano ve trompet çalmaktadır. Ayrıca da Hatırla Sevgili dizisinde devrimci bir genç olan Deniz Karayel'i canlandırdı ve bu karakter öldü
Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etmiştir. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girmiştir. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.
Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Kendisi de, bas, klavye, piyano ve trompet çalmaktadır. Zamanında arkadaşlarıyla kurduğu bir grubun bas gitaristidir.  Ancak bu grup dağılmıştır. Ayrıca da Hatırla Sevgili dizisinde devrimci bir genç olan Deniz Karayel'i canlandırmıştır.
Berk Hakman Filmleri
Es-Es 2009
Janjan (2007) - Sadık
Saklı Yüzler (2006)
Felek Ne Demek? (2006) - Şeyda
Hatırla Sevgili (2006) - Deniz Karayel
Seher Vakti (2005) - Davut
Kırık Kanatlar (2005) - Hristo
Okul (2003) - Ersin

Berk Hakma Hayatı

Hiç yorum yok: